Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή για το βαν διορίζει ο Γενικός Εισαγγελέας

Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή, το δικηγόρο Ηλία Στεφάνου, ανακοίνωσε ότι διορίζει σε αυτό το στάδιο ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης για την υπόθεση του βαν, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της διερευνώμενης υπόθεσης, τις νομικές πτυχές που αυτή συνεχώς παρουσιάζει και σταθμίζοντας κάθε σχετικό παράγοντα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Το κουβάρι της κατασκοπείας, η ακτινογραφία των εμπλεκομένων και οι... γρίφοι

Σε ανακοίνωσή του σημειώνεται ότι «αναφορικά με τις αστυνομικές ανακρίσεις που έχουν ήδη αρχίσει, ως προς τη διερεύνηση του ενδεχόμενου διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων που αφορούν σε παραβιάσεις του συνταγματικού δικαιώματος ιδιωτικής ζωής, του απορρήτου επικοινωνίας και συναφών δικαιωμάτων μέσω κινητής μηχανοκίνητης μονάδας ηλεκτρονικών συσκευών, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας λαμβάνοντας υπόψιν την σοβαρότητα της διερευνώμενης υπόθεσης, τις νομικές πτυχές που αυτή συνεχώς παρουσιάζει και σταθμίζοντας κάθε σχετικό παράγοντα, απεφάσισε στο στάδιο τούτο όπως διορίσει ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ο οποίος θα συνεργαστεί με την ανακριτική ομάδα της αστυνομίας και θα την συνδράμει στο πολύπτυχο έργο το οποίο ανέλαβε να διεκπεραιώσει».

Πρόκειται, προστίθεται, για το δικηγόρο Ηλία Στεφάνου, πρώην στέλεχος της Νομικής Υπηρεσίας και έμπειρο νομικό ασχολούμενο με ποινικό δίκαιο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σήκωσε το γάντι ο Αβέρωφ για το βαν-«Δεν ξέρω ποιος παρακολουθεί ποιον»

Δειτε Επισης

Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ
Σε ένα μήνα δύο ατυχήματα στις θαλασσινές σπηλιές-Οι προειδοποιήσεις, τα ελλιπή μέτρα και οι ασταμάτητες βουτιές
«Η Κυπριακή Δημοκρατία παρέλαβε ένα αρτιμελή νέο και παρέδωσε νεκρό»-Στη Βουλή η υπόθεση Θανάση
Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων από τα παραθαλάσσια-Πυκνή τροχαία κίνηση στη Ριζοελιά
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα