Ανακοινώθηκε από την Χάμαρμπι ο Ιμπραΐμοβιτς

Τελικά υπήρχε καπνός στη φωτιά που άναψε χθες (26/11) με τις αναρτήσεις του στο Instagram o Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Διότι η φωτογραφία της φανέλας της Χάμαρμπι που ανέβασε, δεν… έδειχνε την επιστροφή του στη Σουηδία ως παίκτη, αλλά σαν παράγοντα!

Η Χάμαρμπι θα τον έχει πλέον ως συνιδιοκτήτη, αφού αγόρασε τις μισές μετοχές του κλαμπ. Στη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Ρίτσαρντ φον Ίξκουλ ανέφερε: «Το timing φαντάζει ιδανικό και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και το winning mentality θα είναι σημαντικά στοιχεία για το κλαμπ».

Από την πλευρά του ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με οπαδούς που είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντοτε μου άρεσε ο σύλλογος και με εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι χαρά για εμένα που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι».

Πηγή: thessports.gr

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών πέταξε με δύναμη νήπιο σε αεροδρόμιο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Χίο-Η φωτιά κατέβαινε στη θάλασσα
Μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη η Κύπρος που δεν έχει προγράμματα για επαγγελματική κατάρτιση των τυφλών
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Εδώ θα κάνουν έρευνες Λιβύη και Τουρκία-Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
Ανησυχία Επ. Περιβάλλοντος για διάβρωση σε παραλίες Δ. Λεμεσού-Τέθηκε θέμα Βάσεων από το ΑΚΕΛ
«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν-Θα μιλήσει με την Τεχεράνη
Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται να επενδυθεί το 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες ως το 2035