Για το θαύμα ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τότεναμ απόψε (26/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δύσκολο έργο θα έχει απόψε (26/11) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μία περίεργη φάση, αφού η γκέλα στη Νέα Σμύρνη (1-1) έχει προσθέσει πίεση στις πλάτες του Μαρτίνς, ενώ το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League είναι στις παραμονές του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (01/12).

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα επηρεάσει το πλάνο μας για το αυριανό ματς. Περιμένουμε να βγάλουμε αντίδραση, μετά το αποτέλεσμα στο τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ελπίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει ένα... θαύμα, ώστε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει ελπίδες για πρόκριση στο Europa League.

Από την άλλη η Τότεναμ βρίσκεται σε μία νέα «μέρα». Ο Ζοσέ Μουρίνιο, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του «Tottenham Hotspur Stadium». Με νίκη οι Λονδρέζοι εξασφαλίζουν εισιτήρια για την επόμενη φάση του Champions League.

Όσον αφορά τις 11άδες, ο Ολυμπιακός πρόκειται να παραταχθεί με 4-3-3. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ θα είναι τοποθετημένοι οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα εξτρέμ θα κινούνται οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του με τους Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Ντάιερ, Σον, Άλι, Μόουρα και Κέιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ. Τέταρτος θα είναι ο Ποπόφ και στο VAR οι Φάμπρι, Μάσα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης