Τραγωδία στην Αυστραλία... Δύο νήπια βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο

Έρευνα διενεργούν οι Αρχές του Κουίνσλαντ για ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σε περιοχή νότια του Μπρισμπέιν, όπου δύο κοριτσάκια, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν νεκρά μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, η τοπική αστυνομία δέχθηκε μια κλήση για να μεταβεί στην οδό Logan Reserve Road στην περιοχή Γουότερφορντ Γουεστ, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί βρισκόταν παρκαρισμένο ένα αμάξι με δύο παιδιά που έδειχναν να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους. Περιπολικά κατέφθασαν μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο, συνοδευόμενα από ασθενοφόρο.

«Δυστυχώς, όταν φτάσαμε και τα δύο παιδιά ήταν νεκρά. Στις σορούς τους υπήρχαν σημάδια έκθεσης σε υπερβολική ζέστη», δήλωσε ο επιθεωρητής Μαρκ Γουάιτ στους δημοσιογράφους.

Η περιοχή γύρω από το όχημα έχει αποκλειστεί και αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως τοποθεσία εγκλήματος, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις. Ιατροδικαστική ομάδα εργάζεται προκειμένου να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών. Η τοπική αστυνομία αναφέρει ότι η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα πόση ώρα παρέμειναν μέσα στο όχημα τα δύο παιδιά, ούτε πώς βρέθηκαν εκεί.

«Πρόκειται για ένα άκρως τραγικό περιστατικό. Όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, μιλάμε με τους γονείς των παιδιών, αλλά θα μιλήσουμε και με πολλά άλλα άτομα. Σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο επιθεωρητής Γουάιτ.
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου για τη σύγκρουση στη Βόρεια Θάλασσα
Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Στάρμερ οι ηγέτες που θέλουν να στείλουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία
Ξεκίνησε η επιχείρηση της ΝASA για διάσωση των δύο αστροναυτών που εγκλωβίστηκαν στο διάστημα
Η... μαύρη λίστα του Τραμπ-Θα απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες 43 χωρών
Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Ε/κ και Τ/κ οργανώσεις κάνουν έκκληση στους ηγέτες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων στη Γενεύη
Το Κρεμλίνο βλέπει με συμπάθεια την έκκληση Τραμπ για Ουκρανούς στρατιωτικούς