Στα έντεκα κιλά η κάνναβη που είχε στην κατοχή του ο 27χρονος στη Λεμεσό

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 27χρονου που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό με περίπου 11 κιλά κάνναβη εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος από την επαρχία Λεμεσού.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα κάνναβης, βάρους 11 κιλών περίπου, ενώ σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €630.
 
Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 8 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.
 
Ο νεαρός επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου όσο αφορά τα έγγραφα του οχήματος του, διαπιστώθηκε το οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας για τα τελευταία τρία χρόνια και χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος 30χρονος που μαχαιρώθκε έξω από υπεραγορά
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες