Τέσσερις προσφορές για την κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς

Το Υπουργείο Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία υποβολής προσφορών  για την κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς (Τμήμα 1, Φάση Α΄).
 
Το έργο εντάσσεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του υπουργείου για βελτίωση του οδικού δικτύου. Υποβλήθηκαν τέσσερις(4) προσφορές, οι οποίες θα αξιολογηθούν άμεσα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.
 
Το προτεινόμενο έργο αφορά την μελέτη και κατασκευή (Design & Build) δρόμου δύο λωρίδων από την Αγία Μαρινούδα μέχρι το Στρουμπί, μήκους 15,5 χλμ., με προοπτική αναβάθμισής του σε αυτοκινητόδρομο τεσσάρων λωρίδων, ενώ το προκαταρκτικό κόστος του έργου υπολογίζεται σε €70 εκ.+ ΦΠΑ. Ο συνολικός  χρόνος μελέτης/κατασκευής θα είναι 3,5 χρόνια.
 
Η όδευση αρχίζει από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά την Αγία Μαρινούδα, ακολουθεί βόρεια πορεία ανατολικά της Μαραθούντας και της Τσάδας, δυτικά της Καλλέπειας και του Στρουμπιού και καταλήγει στον υφιστάμενο δρόμο, μετά το Στρουμπί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 5,800,000 ευρώ του Τζόκερ
Η ΑΗΚ ανακοίνωσε νέες περιοχές εγκατάστασης έξυπνων μετρητών
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Στήριξη της Κύπρου σε τρεις καίριες περιβαλλοντικές πολιτικές της ΕΕ
Τέλος σχεδίου επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων-Άνω των 8.000 οι αιτήσεις
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας-αυτοεργοδοτουμένων
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Παράνομη απόρριψη αποβλήτων σε κρατικό δάσος στο Πελένδρι (pics)
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής