Τελευταία ευκαιρία βλέπει η UniteCyprusNow για την επίλυση του Κυπριακού

Το να ενώσουμε την Κύπρο εναπόκειται σε μας, αναφέρει η οργάνωση UniteCyprusNow η οποία καλεί τους δύο ηγέτες να αναγνωρίσουν ότι ίσως να μην υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για τους Κυπρίους να διαμορφώσουν το μέλλον της πατρίδας τους, μετά τη συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου.
 
"Το κυπριακό πρόβλημα έχει πλέον “διεθνοποιηθεί” αφού απειλεί άμεσα να επηρεάσει τη σταθερότητα της ΕΕ. Αν οι Κύπριοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν στους όρους αναφοράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είναι ξεκάθαρο ότι άλλοι, με εξίσου πιεστικά, αλλά διαφορετικά συμφέροντα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου για μας", αναφέρεται σε ανακοίνωση.
 
Επικαλούμενη έρευνα η οργάνωση αναφέρει ότι οι Κύπριοι είναι έτοιμοι για τη λύση και προσθέτει ότι πρέπει να ακούσουμε τον ΓΓ των ΗΕ που δήλωσε ότι "η διατήρηση της προοπτικής για ειρήνη τελικώς βρίσκεται στα χέρια των δύο πλευρών".
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανέλαβε καθήκοντα η Ολγκίν-Δεν υπάρχει ανακοινώσιμο χρονικό πλαίσιο για την επίσκεψη της στην Κύπρο
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας του δημοκρατικού μας οικοδομήματος τα ΜΜΕ
Πρόεδρος: Eνισχύονται δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια
A. Δημητρίου: Η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα αποτελεί βασικό συστατικό του οικοδομήματος της ΕΕ
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Στις 21 Μαΐου συνεδριάζει ξανά η Τεχνική Επιτροπή για τη νεολαία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Παπαδούρης-«Στην εποικοδομητική αντιπολίτευση οι Οικολόγοι»
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο