Ανταποδίδουν ομαδικά τα πυρά-Επανήλθε η εταιρεία, ζητά έρευνα κατά των… μαγισσών

Στο χορό των αντιδράσεων κατά του ΑΚΕΛ, μπήκε ξανά η ισραηλινή εταιρεία του βαν η οποία επανερχόμενη στο θέμα κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών, ενώ καλεί την Αστυνομία να ανοίξει έρευνα και να βρει όσους κρύβονται «πίσω από τα ψεύδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απασφάλισε κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιεύματα

Σε ανακοίνωση της η Wispear, αναφέρει ότι «η συνεχής συζήτηση στα ΜΜΕ μας ωθεί στο να επανέρθουμε επί του θέματος, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την αλήθεια και να αποσυνδέσουμε το όνομά μας από ψευδείς κατηγορίες».
 
Όπως υπενθυμίζει και επαναλαμβάνει η εταιρεία «το εν λόγω αυτοκίνητο δεν υπήρξε ποτέ ενεργό στην Κύπρο παρά μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς και επιτόπιους ελέγχους, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε συσκευές της εταιρείας, σε γνώση και υπό τις οδηγίες των τοπικών αρχών, πριν την έναρξη  των λειτουργιών του, καθώς και πριν αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών του».
 
Σημειώνει ακόμα ότι «έχοντας λειτουργήσει σε συνεννόηση με τις αρμόδιες επί του θέματος αρχές, η εταιρεία μας απορρίπτει εικασίες και κακόβουλα σχόλια που αφορούν στη λειτουργία και συμπεριφορά της».
 
Τονίζει ακόμη πως «στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη έκπληξη και ενόχληση μας για το γεγονός ότι, τόσο ως εταιρεία, αλλά και μεμονωμένα ως πολίτες, γινόμαστε θύματα μια εκστρατείας φημών, η οποία τροφοδοτείται από υπονοούμενα και αβάσιμες κατηγορίες αν-αρμοδίων επί του θέματος. Ένα κυνήγι μαγισσών, με ασαφή για εμάς κίνητρα και επιδιώξεις».
Καταλήγοντας η εταιρεία ζητά από την Αστυνομία, «την έρευνα και εντοπισμό όσων βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς κατηγορίες σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της.Δεδομένου του γεγονότος ότι η WiSpear θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της παγκοσμίως, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει μέσω της νομικής οδού την αποκατάσταση για τη ζημία που προκαλούν στη φήμη της και στην επιχειρηματική της δραστηριότητα εσκεμμένες απόπειρες αμαύρωσής της».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με την συνδρομή Europol και Interpol οι έρευνες για τα απειλητικά email σε σχολεία
Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο