Τα «ρεζιλίκκια στη Βουλή» για τους ανύπαρκτους χώρους ΑΜεΑ και το ξέσπασμα Λαμπριανίδη

Ξέσπασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η αναπληρώτρια πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Έφη Ξάνθου, η οποία έκανε λόγω για ρεζιλίκκια στη Βουλή ελέω έλλειψης χώρου πρόσβασης σε ΑΜεΑ.

Σε ανάρτηση της η κ. Ξάνθου, παρέθεσε σειρά φωτογραφιών από το Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρη Λαμπριανίδη, ο οποίος παρευρέθηκε στην Ιδρυτική Συνέλευση της Παράλληλης Βουλής.


 
Η αναπληρώτρια Πρόεδρος των Οικολόγων αναφέρει επίσης ότι «η ολομέλεια δεν είναι προσβάσιμη στα #Αμεα άτομα. #ΠαράλληληΒουλή αλλά δυστυχώς ίδια πραγματικότητα...»
Ο κ. Λαμπριανίδης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, ανέφερε ότι «η Βουλή πρέπει να έχει πρόσβαση για όλους. Και επειδή είναι σημαντικό για τη δική σας αξιοπρέπεια και όλων των πολιτών να τυγχάνω εγώ ισότιμης μεταχείρισης με κάθε συμπάθεια και σεβασμό θα αποχωρήσω μέχρι να λύσουμε το πρόβλημα».

Ακολούθως ο κ. Λαμπριανίδης αποχώρησε από το σημείο καταχειροκροτούμενος, ενώ ο κ. Συλλούρης έδωσε εντολή στον Διευθυντή της Βουλής να επιλύσει το πρόβλημα.

Δειτε Επισης

Ν. Ιωαννίδης: Κύπρος και Ελλάδα προσφέρουν στρατηγικό βάθος σε ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω του σχήματος 3+1
Πήγαν στην οικία 49χρονου για ναρκωτικά και εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο
Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή
Ρούμπιο και Ερντογάν πιέζουν για συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας-«Δεν φεύγετε από εδώ χωρίς 30ήμερη εκεχειρία»
Μέχρι την Κυριακή η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Στις φλόγες υποστατικό με ζώα στην Ευρύχου
Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθύνης ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Όλοι εναντίον όλων
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο
Πρόσω ολοταχώς η αύξηση στέρησης άδειας από τρεις μήνες σε δύο χρόνια σε καταδικασθέντες για θανατηφόρα