Εξηγήσεις Αβέρωφ για τη συνάντηση με Ισραηλινό-Τον είδε μεν, αλλά…

Απάντηση στα περί συνάντησης του με στέλεχος της εταιρείας που κατείχε το κατασκοπευτικό βαν στη Λάρνακα, έδωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.
 
Ο κ. Νεοφύτου αναφέρει σε ανακοίνωση του κόμματός του, αναφορικά με τα όσα καταγράφονται για συναντήσεις του με πρόσωπα συνδεόμενα με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου, κ. Shahak Avni.
 
Η συνάντηση αφορούσε θέματα που σχετίζονται με την εβραϊκή κοινότητα στην Κύπρο και τον δέχθηκε ως όφειλε για θέματα της κοινότητας που εκπροσωπεί. Τον κ. Avni ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τον γνωρίζει από τη δράση του ως ενεργό μέλος και Πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας στην Κύπρο.
 
«Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ουδέποτε είχε επαφή, ούτε και συναντήθηκε ποτέ ή γνωρίζει τον κ. Tal Dilian, το όνομα του οποίου φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν. Ούτε φυσικά είναι σε θέση να γνωρίζει εάν και ποια σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ του κ. Dilian και άλλων μελών της εβραϊκής κοινότητας Κύπρου», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισε η Fast-Track διαδικασία και για τις πολεοδομικές άδειες στις μεσαίου ρίσκου αναπτύξεις-Όσα αλλάζουν
Ανακοίνωσε 800 δις ευρώ για αμυντικές δαπάνες η Φον ντερ Λάιεν-Το σχέδιο 5 σημείων για ενίσχυση της ΕΕ
Αλκοόλ, πετρέλαιο και… πορτοκάλια-Πώς ο Καναδάς θα μπορούσε να «χτυπήσει» τους δασμούς των ΗΠΑ
Διερευνά τους λόγους που δεν σταμάτησε στο κόκκινο ο 56χρονος η ΕΛΑΣ-Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία
Πόσο θα αντέξει η Ουκρανία χωρίς την στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ-Τι εξοπλισμό έχει λάβει το Κίεβο
Τέλη Μαρτίου απαντά στις κατηγορίες για τα χρέη στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις ο ΑΠΟΕΛ-Αναβλήθηκε η διαδικασία
Στο Προεδρικό το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας-Διμερείς επαφές στην ατζέντα
Επανέρχονται πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του English School-Καταγγέλλουν παραποιημένες συνομιλίες
Οδηγός του μοιραίου οχήματος που ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια ο 56χρονος γιος-Δεν σταμάτησε στο κόκκινο
Ιστορική επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Κύπρο-Η ατζέντα των συναντήσεων