ΒΙΝΤΕΟ: Γυμνός άντρας κυνηγά γυναίκα για να τη βιάσει στη μέση του δρόμου στη Βραζιλία

Ένα απίστευτο βίντεο, που δείχνει έναν γυμνό άντρα στη Βραζιλία, να έχει πάρει στο κυνήγι μια γυναίκα στη μέση ενός έρημου δρόμου, με προφανή στόχο να τη βιάσει, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
 
Κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη σε ερημική περιοχή, στο παραλιακό θέρετρο Buzios της Βραζιλίας, παρουσιάζει μια γυναίκα να περπατά στην άκρη του δρόμου, όταν αντιλαμβάνεται πως ένα αυτοκίνητο την προσπερνά και σταματά λίγα μέτρα πιο μπροστά.
 
Ξαφνικά, ο οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει από το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να ρωτήσει κάτι τη γυναίκα, η οποία αντιλαμβάνεται... πως είνα γυμνός! Εκείνη τον αγνοεί και επιταχύνει το βήμα της και εκείνος αρχίζει να την κυνηγάει με προφανή στόχο να τη βιάσει. Η γυναίκα φωνάζει για βοήθεια, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο άντρας επιστρέφει στο αυτοκίνητό του και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Οι αρχές  εξετάζουν το υλικό του βίντεο και αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου.
 
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το περιστατικό
 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τροχαίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης της Πυροσβεστικής-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»