Ολισθηροί δρόμοι σε διάφορες περιοχές-Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

 Την προσοχή των οδηγών εφιστά η Αστυνομία, αφού σε διάφορες περιοχές το οδόστρωμα είναι ολισθηρό.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λόγω των βροχών που σημειώθηκαν το βράδυ που πέρασε σε περιοχές της Κύπρου, το οδόστρωμα σε διάφορους δρόμους ενδεχομένως να είναι ολισθηρό και καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να είναι προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Είναι ασφαλέστερο οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να αποφεύγουν να κινούνται σε νερά που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.
 
Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αφαιρείται εναέριο καλώδιο της ΑΗΚ στο Μαρί-Κλείνει κατά διαστήματα ο αυτοκινητόδρομος

Δειτε Επισης

Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»
Παραδοχή Χαρτσιώτη για έξαρση εγκληματικότητας-«Εγκλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, πρέπει να αξιολογηθούν»
Προειδοποιεί ο Δήμος Λεμεσού-Επιτήδειοι καλούν πολίτες και παριστάνουν υπαλλήλους του
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος (pics)