Ολλανδία: Νέο θρίλερ με 25 μετανάστες σε φορτηγό πλοίο με προορισμό την Αγγλία

Τουλάχιστον 25 παράτυποι μετανάστες βρέθηκαν πάνω σε φορτηγό πλοίο της Britannia Seaways με προορισμό τη Βρετανία, λίγο μετά τον απόπλου του από την Ολλανδία νωρίτερα σήμερα.

Το πλοίο επέστρεψε γρήγορα στο ολλανδικό λιμάνι Βλάαρντινγκεν, τόνισαν οι ολλανδικές υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας των μεταναστών, αρκετοί εκ των οποίων βρέθηκαν μέσα σε ένα ψυχόμενο εμπορευματοκιβώτιο. Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο ολλανδικό λιμάνι, ενώ αναφορές από το πλοίο υποστηρίζουν ότι όλοι είναι ζωντανοί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Οκτωβρίου, 39 μετανάστες εντοπίστηκαν νεκροί στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στο Έσσεξ λόγω ασφυξίας.

 

Δειτε Επισης

Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Στάρμερ οι ηγέτες που θέλουν να στείλουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία
Ξεκίνησε η επιχείρηση της ΝASA για διάσωση των δύο αστροναυτών που εγκλωβίστηκαν στο διάστημα
Η... μαύρη λίστα του Τραμπ-Θα απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες 43 χωρών
Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Ε/κ και Τ/κ οργανώσεις κάνουν έκκληση στους ηγέτες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων στη Γενεύη
Το Κρεμλίνο βλέπει με συμπάθεια την έκκληση Τραμπ για Ουκρανούς στρατιωτικούς
Ο Ζελένσκι βλέπει μια καλή ευκαιρία τερματισμού του πολέμου με τη Ρωσία