Αμφίβολοι Σαλάχ και Ρόμπερτσον ενόψει Κρίσταλ Πάλας

Οι πρωταγωνιστές του δεύτερου γκολ επί της Σίτι, μαζί με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Τζο Γκόμεζ δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την Λίβερπουλ.  

Πονοκέφαλος τεσσάρων... διαστάσεων προβληματίζει τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αγωνιστικής επανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (23/11, 17:00).

Μπορεί οι «κόκκινοι» να βρίσκονται στην κορυφή της Αγγλίας με απόσταση οκτώ πόντων από Λέστερ και Τσέλσι, ωστόσο πάντα οι... εξορμήσεις στο Σέλχαστ Παρκ μόνο εύκολες αποστολές δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις πως βασικά «γρανάζια» δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να συνθέσουν την ενδεκάδα.

Ο λόγος για τους Άντι Ρόμπερτσον και Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στον αστράγαλο, απείχαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες της Σκωτίας και της Αιγύπτου αντίστοιχα και πλέον κάνουν... αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς του Σαββάτου.

Παράλληλα, δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών που κρίνονται αμφίβολοι είναι οι Άγγλοι Τζόρνταν Χέντερσον και Τζο Γκόμεζ. Από τη μια, ο αρχηγός των Reds ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, που αποκόμισε σε προπόνηση της εθνικής σε μια φάση όπου συγκρούστηκε με τον ακραίο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίεραν Τρίπιερ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Συνολικά 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Τέσσερεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Μαρτυρία για την τρομοκρατική στη Δαμασκό-«Μόλις τελειώσαμε την προσευχή, άνοιξε πυρ εναντίον και ανατινάχθηκε»
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα
ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικό βράδυ στη Χίο-Εκκενώθηκαν περιοχές, μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα
LIVΕ: Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν-«Νικήτριες και οι δύο χώρες»
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους