Πρώτη δοκιμή του τουρκικού επιθετικού ντρόουν Songar

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη δοκιμή του νέου επιθετικού τουρκικού ντρόουν SONGAR το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει πολυβόλο και βόμβα.
 
Σύμφωνα με το Ανατολού, το νέο εξοπλισμένο ντρόουν που κατασκευάστηκε από την εγχώρια αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας έχει τη δυνατότητα να μετρά την απόσταση του στόχου του με λέιζερ, να κάνει επιθέσεις μέρα και νύχτα και να αλλάζει στον αέρα σφαίρες.
 
Σε πρώτη φάση τα χτυπήματα γίνονται από ύψος 60, 100 και 150 μέτρων, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο τα χτυπήματα θα μπορούν να γίνονται και από απόσταση 450 μέτρων.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου