Άμεσες οι ενέργειες της Αστυνομίας για το παράνομο parking περιπολικού, «αρχείο» η φωτογραφία

Άμεσες ήταν οι οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας, σε σχέση με φωτογραφία στην οποία απεικονίζει περιπολικό Αστυνομικού της γειτονίας, που έστειλε αναγνώστης στο REPORTER, όπου το μέλος της δύναμης στάθμευσε σε χώρο στάθμευσης, παίρνοντας δύο θέσεις που ήταν για ΑμεΑ.
 
H Aστυνομία επικοινώνησε μαζί μας από την πρώτη στιγμή, ζητώντας στοιχεία ώστε να διερευνηθεί, με σκοπό να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί το μέλος της δύναμης. Ωστόσο σε έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα βρίσκεται ακινητοποιημένο σε μηχανουργείο, από τις 30 Οκτωβρίου.
 
Η παράνομη πράξη του Αστυνομικού δεν αμφισβητείται, λαμβάνοντας υπόψη και τη φωτογραφία που λήφθηκε από πολίτη  πριν τις 30 Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, το να εντοπιστεί ο οδηγός του περιπολικού είναι πιο δύσκολο, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να εντοπιστεί.
 
Σε κάποιες περιπτώσεις πολίτες, που γίνονται μάρτυρες τέτοιων παράνομων πράξεων, βγάζουν φωτογραφίες, τις αποθηκεύουν και τις δημοσιεύουν αργότερα. Ωστόσο, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες, που αντιλαμβάνοται τέτοιου είδους ενέργειες να τις καταγγέλλουν άμεσα, ώστε να εντοπίζονται και να τιμωρούνται.
 
Η θέση της Αστυνομίας είναι ότι επιδεικνύεται μηδενική ανοχή, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Δειτε Επισης

Εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο της Σαναά μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς-Οι Χούθι απειλούν με απάντηση
Θα ενημερώσει τρία Υπουργεία μέχρι τις 19 Μαΐου για τα αντιπλημμυρικά έργα το ΤΑΥ
Ολιγόωρη επίσκεψη Μέτσολα στην Κύπρο-Συνάντηση με ΠτΔ το Σάββατο
Ανακούφιση μετά το θρίλερ στη Γερμανία-Εξελέγη καγκελάριος ο Μερτς στη δεύτερη ψηφοφορία
Απαντά στα στοιχεία της Eurostat το Υπ. Δικαιοσύνης για τον υπερπληθυσμό-Θεωρεί πως έλυσε κατά 75% το πρόβλημα
Βυθίστηκε πλωτή δεξαμενή ανοικτά της Αμαθούντας-«Δεν υπάρχουν ενδείξεις σημαντικών διαρροών»
Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη-Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)