BINTEO: Για τον Πέτρο, τον Σάββα, την Στέφανη, την Ραφαέλα... Για όλες αυτές τις ψυχές...

Με λουλούδια, άσπρα μπαλόνια και χιλιάδες αναμνήσεις, κράτησαν άσβεστη για άλλη μια χρονιά τη μνήμη των θυμάτων τροχαίων οδικών συγκρούσεων, οι οικογένειες τους, η Αστυνομία και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για την παγκόσμια Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, τελέστηκε τρισάγιο όπου μνημονεύτηκαν όλα τα θύματα στο νέο Κοιμητηρίο Λατσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Σκότωσε το μοναχογιό μου και μετά πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε...»

Στη συνέχεια, πομπή από μοτοσυκλέτες και οχήματα μαζί με τους γονείς των αδικοχαμένων θυμάτων μετέβησαν σε αριθμό αντιπροσωπευτικών σημείων του Οδικού Δικτύου όπου και έλαβαν χώρα τροχαία θανατηφόρα.

Στο κάθε σημείο, τοποθετήθηκαν γαρύφαλλα και θα αφέθηκαν ελεύθερα λευκά  μπαλόνια.

Σε ανάρτηση τους οι συγγενείς των θυμάτων αναφέρουν, «εις μνήμη των θυμάτων, Ραφαέλλας, Νεκταρίου, Μάριου, Σάββα, Σάββα, Στεφανίας, Μίσιου, Χριστόφορου και Πέτρου μαζί και η μητέρα του νεαρού Πέτρου Θέμιδα που μετά από ατύχημα και σοβαρό τραυματισμό είναι τετραπληγικός»!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένας άγγελος που έμελλε να σβήσει στην άσφαλτο... Λίγο πριν κλείσει τα 14 του χρόνια


Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ήταν ο νεοσύστατος σύνδεσμος στήριξης των οικογενειών θυμάτων από σοβαρά και τροχαία θανατηφόρα, #ΔικαίωμαΣτηΖωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει συγγνώμη… Αυτό είναι το παράπονο μου»

 


Παράλληλα, οι συγγενείς έστειλαν το μήνυμα, «προσοχή στους δρόμους, γιατί κάθε ένας άνθρωπος που σκοτώνεται, δεν είναι ένας αριθμός, είναι ένας αγαπημένος, είναι μια ιστορία, είναι μια ολόκληρη οικογένεια που βυθίζεται στα μαύρα και αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα. Πριν οδηγήσεις σκέψου… Αν δεν οδηγείς με φρόνηση, το τιμόνι στα χέρια σου είναι φονικό όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ποια λογική και ποια δύναμη, όταν έχεις περπατήσει πίσω από το φέρετρο του παιδιού σου;»

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό