Στόχος εμπρηστών νεαρός στη Λάρνακα-Παρανάλωμα του πυρός το όχημά του

Ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ υπέστη όχημα στη Λάρνακα από φωτιά, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.40 χθες έγινε αντιληπτή φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.
 
Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από προκαταρκτικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονου από τη Λάρνακα, που βρίσκεται στο εξωτερικό, υπέστη ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ.
 
Το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια. Από την φωτιά δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της πολυκατοικίας.
 
Η σκηνή φρουρείται και σήμερα θα γίνουν εξετάσεις από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google