Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένοπλος-Απίστευτος ο αριθμός όπλων στο σπίτι του

Τέλος στο θρίλερ της Ακρόπολης δόθηκε τα ξημερώματα, καθώς ο 62χρονος συνελήφθη τελικά από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατέβασε τα ρολά και κλειδώθηκε ο ένοπλος, σε στάση αναμονής η Αστυνομία

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν καραούλι έξω από την οικία του, ακινητοποίησαν τον 62χρονο όταν αυτός επιχείρησε να βγει από το διαμέρισμα του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν 12 κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, ενώ φυσίγγια εντοπίστηκαν και στο όχημα του.

Όλα τα ανευρέθεντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πηγές, ο 62χρονος είχε άδεια κυνηγού.  
 
Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα του για να εκτελέσουν διάταγμα αναγκαστικής νοσηλείας στο νοσοκομείο της Αθαλάσσας, αφού προηγήθηκε καταγγελία γειτόνισσας ότι ο Ελληνοκύπριος κρατούσε όπλο και την απείλησε πως θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το σύζυγο της. Μάλιστα, η εν λόγω γειτόνισσα ανέφερε ότι προηγουμένως απειλούσε και άλλα άτομα. 

Ο 62χρονος απείλησε με το όπλο τους αστυνομικούς τους οποίους ανάγκασε να αποχωρήσουν, ενώ σε μερικά λεπτά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, από διάφορα τμήματα, που απέκλεισαν την σκηνή και έλαβαν μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια διαπραγματευτές άνοιξαν διάλογο με τον Ελληνοκύπριο, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του, ο οποίος ωστόσο ήταν σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση και τους καλούσε να φύγουν, αρνούμενος να τους αφήσει να εισέλθουν στο σπίτι του. Επίσης, ο ένοπλος φώναζε και έβριζε τους αστυνομικούς, ενώ έβαζε τη μουσική στην διαπασών.

Τα όσα εκτυλίσσονταν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του ενόπλου, παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα οι γείτονες, οι οποίοι κατήγγειλαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που τους απειλούσε με το όπλο, ενώ όπως υποστήριξαν, είχαν καλέσει σε αρκετές περιπτώσεις την Αστυνομία, χωρίς όμως ανταπόκριση.  
Παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, δεν κατέστη δυνατόν ο ένοπλος να ηρεμίσει και να αφήσει τους αστυνομικούς να εισέλθουν στο διαμέρισμα του, αφήνοντας παράλληλα τα όπλα με τα οποία απειλούσε να ανοίξει πυρ, ενώ γύρω στις 9 το βράδυ, ο 62χρονος διέκοψε κάθε επαφή με τους αστυνομικούς, αφού κατέβασε τα ρολά της μπαλκονόπορτας, έκλεισε τα φώτα και κλειδώθηκε στο διαμέρισμα του.

Ως εκ τούτου, πάνοπλα μέλη της Αστυνομίας και οι διαπραγματευτές παρέμειναν στο μέρος, μέχρι τις 2 και 30 που έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.
Ο Ελληνοκύπριος διαμένει εδώ και χρόνια μόνος του στο εν λόγω διαμέρισμα, ενώ προ ημερών είχε συλληφθεί από την Αστυνομία σε τράπεζα, λόγω αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς που παρουσίασε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα όσα εκτυλίχθηκαν από το μεσημέρι-Οι διάλογοι με διαπραγματευτές
 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google