Ενώπιον των Αρχών το ζήτημα του κατασκοπευτικού βαν-Τι απάντησε ο Π. Προδρόμου

Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση, απαντώντας στο ΑΚΕΛ αναφορικά με το κατασκοπευτικό βαν που κυκλοφορεί στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, η ρύθμιση της εισαγωγής, κατασκευής, διαφήμισης και πώλησης τέτοιων ηλεκτρονικών προϊόντων προβλέπεται από το Νόμο 92 (Ι) 1996 Περί Προστασίας του Απορρήτου της Ιδιωτικής Επικοινωνίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντήσεις από Κυβέρνηση ζητά το ΑΚΕΛ για το κατασκοπευτικό βαν που κυκλοφορεί στη Λάρνακα
 
«Ο επιχειρηματίας στον οποίον γίνεται αναφορά, που είναι Ισραηλινός υπήκοος, δραστηριοποιείται στην Κύπρο με εταιρεία η οποία έχει Κύπριους μετόχους και είναι δηλωμένη στον Έφορο Εταιρειών», προστίθεται.
 
«Ορισμένα από τα διαφημιζόμενα προϊόντα εισάγονται στην Κύπρο σύμφωνα με το Νόμο 82/1967 Περί Τελωνείων και Φόρων Καταναλώσεως και όπως αυτός έκτοτε έχει τροποποιηθεί», αναφέρει περαιτέρω ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι παράβαση της νομοθεσίας προβλέπει χρηματικές ποινές όπως και ποινή φυλάκισης και κατάσχεση ή και τη δήμευση των προϊόντων.
 
«Το όλο θέμα διερευνάται από την Αστυνομία», κατέληξε ο κ. Προδρόμου.

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google