Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ναδάλ

Μεγάλη νίκη με 2-1 σετ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά πέτυχε ο Ράφαελ Ναδάλ, στο πλαίσιο του Nitto ATP Finals, με τον Ισπανό τενίστα να «παρατείνει την ζωή του» στο τουρνουά και να περιμένει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Σάσα Ζβέρεφ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για να μάθει αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Από την άλλη πλευρά ο Έλληνας τενίστας, που έχει ΄δη εξασφαλίσει την παρουσία του στους «4», θα κάνει λίγη υπομονή για να δεί αν θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ ή τον Ντόμινικ Τιμ, κάτι που θα κριθεί επίσης στο Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ.

Κατά την διάρκεια του πρώτου σετ, οι δυο «μονομάχοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους να πετύχει κάποιο break, με τον Τσιτσιπά στον προτελευταίο πόντο του τάι μπρέικ να ζητά challenge και να δικαιώνεται αφού το χτύπημα του Ναδάλ είχε περάσει εκτός γραμμής. Στη συνέχεια με άσσο κατέκτησε το πρώτο σετ (7-6) και έβαλε γερές βάσεις για μια μεγάλη νίκη.

Το δεύτερο σετ κυλούσε όπως ακριβώς και το πρώτο, αφού τόσο ο 21χρονος Έλληνας όσο και ο 33χρονος Ισπανός, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο, όμως ο Ναδάλ εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό σερί λαθών του Στέφανου και έκανε το brake (5-4). Με αλάνθαστο σερβίς έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσα.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μπαράζ βομβαρδισμών στο λιμάνι της Υεμένης-Επιδρομές του Ισραήλ σε συντονισμό με τις ΗΠΑ
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος