Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν από τα οδικά έργα που ξεκινούν

Εργασίες θα διεξάγονται από αύριο Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στην λεωφόρο Αθαλάσσας, στο Στρόβολο και από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.
 
Από τις 4.00 το απόγευμα αύριο Σάββατο, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 18 Νοεμβρίου, το τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στο Στρόβολο, θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της λεωφόρου Αθαλάσσας. Κατά τη διάρκεια των οδικών έργων, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Πειραιώς και Περικλέους.
 
Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από την ερχόμενη Δευτέρα, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, 2019, εργασίες από το Τμήμα Δασών, για φροντίδα των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας του δρόμου. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
 
Κατά τη διάρκεια τους, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Ερήμης, μέχρι και τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 1,500 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και προς Λεμεσό. Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας προς Πάφο και προς Λεμεσό.
 
Από την ερχόμενη Δευτέρα, μέχρι και την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2019, στο Στρόβολο θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας σε φωτοελεγχόμενες οδικές συμβολές της ευρύτερης περιοχής της Λευκωσίας.
 
Οι εργασίες θα διεξάγονται στη συμβολή της λεωφόρου Ακροπόλεως με την οδό Αρσινόης, στη συμβολή της λεωφόρου Μακεδονιτίσσης με την οδό Ελαιώνων, στη συμβολή της λεωφόρου Στροβόλου με την οδό Καντάρας και στις συμβολές της λεωφόρου Στασίνου με την οδό Ιφιγενείας και την οδό Σαν Σουσί.
 
Οι εργασίες θα διεξάγονται μετά την πρωινή ώρα αιχμής της τροχαίας κίνησης και θα ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής. Η τροχαία κυκλοφορία στις εν λόγω συμβολές θα ρυθμίζεται από προσωρινούς φωτεινούς σηματοδότες και με τη βοήθεια της Αστυνομίας.
 
Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να συμμορφώνονται στην προσωρινή σήμανση τροχαίας και στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται στα σημεία διεξαγωγής των εργασιών για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 

Δειτε Επισης

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για το... μπάρμπεκιου των κυνηγών-Φιάσκο η έρευνα Αρναούτη και Χαρτισώτη, καμία ευθύνη σε κανένα
Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες στην Κύπρο και την Ελλάδα
Ενώπιον Δικαστηρίου ο 19χρονος που επιτέθηκε σε αξιωματικό της Αστυνομίας
Διπλή επίθεση σε διανομείς φαγητού στη Λεμεσό από κουκουλοφόρους-Τραυματίστηκε ο ένας
Από χρήση πυροτεχνημάτων προκλήθηκαν οι εκρήξεις και η φωτιά στη Λεμεσό-Στάχτη η αποθήκη και δύο οχήματα
Ξανά στο εδώλιο της Βουλής η Αστυνομία για το χάος στον αυτοκινητόδρομο με τους κυνηγούς-Δεν κλήθηκαν για κατάθεση
ΕπιΤΟΜή του blame game η Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η ευθύνη
Φωτιά στο λιμάνι Λεμεσού-Ισχυρές εκρήξεις και αναστάτωση (vids)
Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό-Διέφυγε από τη σκηνή και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα
Δεύτερη ποινή φυλάκισης σε 36χρονο για οπλισμό και εκρηκτικά που εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λάρνακα