ΒΙΝΤΕΟ: Kέρδισε τη Βραζιλία η Αργεντινή στην επιστροφή Μέσι

Βραζιλία και Αργεντινή αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο «King Saud University Stadium» του Ριάντ, με την «Αλμπισελέστε» να παίρνει τη νίκη με 0-1 με γκολ του Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα του Σκαλόνι ήταν πολύ ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δημιουργήσει συνολικά 14 τελικές εκ των οποίων οι 8 στο στόχο!

Από την άλλη, η «Σελεσάο» απογοήτευσε με την εικόνα της έχοντας μόλις ένα σουτ εντός εστίας ενώ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έπεισε ότι μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο. Για γέλια η εκτέλεση πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 10', έχασε πέναλτι και ο Μέσι αλλά στην επαναφορά σκόραρε.

Η Βραζιλία είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5' με τον Πακέτα να ανοίγει ωραία για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς που σούταρε από πλάγια θέση αλλά ήταν αδύναμο και ο Ανδράδα απέκρουσε εύκολα. Στο 10' η «Σελεσάο» κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Πετσέλα στον Ζεσούς, αλλά η εκτέλεση του επιθετικού της Σίτι ήταν απογοητευτική καθώς έστειλε την μπάλα άουτ! Τρία λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι και η Αργεντινή για μαρκάρισμα του Άλεξ Σάντρο στον Μέσι, με τον άσο της Μπαρτσελόνα ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1 στην επαναφορά αφού αρχικά ο Άλισον απέκρουσε. Στο 31' η Αργεντινή είχε καλή στιγμή με σουτ του Μέσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έκοψε τελευταία στιγμή ο Μιλιτάο. Στο 45' νέα ευκαιρία για τους Αργεντινούς με τον Μέσι να βγαίνει στην αντεπίθεση και αφού διένυσε αρκετά μέτρα με την μπάλα στα πόδια, σούταρε, με τον Άλισον να μπλοκάρει.

Η Αργεντινή είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 59' με σουτ του Οκάμπος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή που πέρασε λίγο έξω, όπως και δύο λεπτά αργότερα σουτ του Ντανίλο για τη Βραζιλία. Στο 66' η «Αλμπισελέστε» είχε καλή στιγμή με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι που απέκρουσε ο Άλισον, όπως και τέσσερα λεπτά αργότερα σε σουτ και πάλι του άσου της Μπαρτσελόνα. Στο 75' νέα ευκαιρία για τους Αργεντίνους με τον Ταγλιαφίκο να βγάζει σέντρα για τον Νικολάς Γκονζάλεθ που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Άλισον απέκρουσε, όπως και ένα λεπτό αργότερα σε σουτ του Παρέδες.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντανίλο, Μιλιτάο, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο (64' Ρενάν Λοντί), Κασεμίρο (86' Γουέσλεϊ), Αρτούρ (55' Φαμπίνιο), Πακέτα (45' Κοουτίνιο), Γκαμπριέλ Ζεσούς (73' Ριτσάρλισον), Φιρμίνο, Γουίλιαν (73' Ροντρίγκο)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ανδράδα, Φόιθ, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ (90' Νικολάς Ντομίνγκεθ), Παρέδες (83' Γκίδο Ροντρίγκεθ), Οκάμπος (74' Νικολάς Γκονζάλεθ), Λο Σέλσο (59' Ακούνια), Μέσι, Λαουτάρο (88' Λαουτάρο)

Πηγή: sdna.gr

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996