Την… είπε στον Τράγκολα ο Καδής μετά τα πυρά για τις πυρκαγιές στον Ακάμα

Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής, αναφορικά με την ανάρτηση του τέως Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα.
 
Την Τετάρτη, ο κ. Τράγκολας σε ανάρτηση του στο facebook, άσκησε κριτική κατά των αρμοδίων αναφορικά με τις διαδοχικές πυρκαγιές που ξεσπούν στο Δάσος του Ακάμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρά Τράγκολα για τις πυρκαγιές στον Ακάμα-Αναμενόμενο το ρεσιτάλ…
 
Διερωτήθηκε γιατί, αφού οι αρμόδιοι γνώριζαν πως ξεσπούν πυρκαγιές πριν από τις συναντήσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διαχείρισης του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα, δεν λήφθηκαν ανάλογα μέτρα αποτροπής των ενεργειών των πιθανών εμπρηστών.
 
Ο Κώστας Καδής απάντησε στην τοποθέτηση του κ. Τράγκολα, υποδεικνύοντας ότι «θα έπρεπε προηγουμένως να είχε ενημερωθεί ο κ. Τραγκολας,  λυπούμαι να το πω διότι είναι άνθρωπος που γνωρίζει πως λειτουργούν οι διαδικασίες στα διάφορα υπουργεία».
 
«Συσκέψεις για τον Ακάμα», πρόσθεσε ο κ. Καδής, «γίνονται συνεχώς και δεν χρειάζεται να διαφοροποιηθεί το επίπεδο εγρήγορσης, όποτε αυτές πραγματοποιούνται. Το επίπεδο εγρήγορσης για τον Ακάμα πρέπει να είναι συνεχές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το κάδρο των υπόπτων για τους εμπρησμούς στον Ακάμα-Ψάχνουν μαρτυρίες οι Αρχές

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google