Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γεωργίου-Τα sms που σήμαναν συναγερμό

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό για εντοπισμό του Κυριάκου Γεωργίου από το Τραχώνι, ο οποίος καταζητείται για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Κατόπιν συγκεκριμένων πληροφοριών, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, τα οποία βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, διενεργούν έρευνες σε περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του 39χρονου.

Την φωτογραφία του 39χρονου έδωσαν στην δημοσιότητα οι Βρετανικές Βάσεις, αναφέροντας πως ο Γεωργίου απέδρασε από το Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ «θεωρείται ως επικίνδυνο πρόσωπο με αυτοκτονικές τάσεις».

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος μετά την απόδραση του, απέστειλε sms στην σύζυγο του, λέγοντας πως θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Γεγονός που έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία των Βάσεων, η οποία ζήτησε και τη βοήθεια της Αστυνομίας Λεμεσού.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων καλεί το κοινό εάν έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που ενδεχομένως να βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του, να επικοινωνήσει είτε στο 1443 είτε στο 25967227.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

LIVE: Από το 2015 με 2016 γνώριζε το ΤΟΜ για ΤΑΚΑΤΑ-Καταιγισμός ερωτήσεων από Ερευνητική στον διευθυντή
Μετά την... αναταραχή που προκάλεσε, αναίρεσε την απόφαση του ο Αρχηγός για διακοπή μέτρων στις συναγωγές-Συνεχίζεται η φρούρηση
Συμφωνία Κύπρου και Ισραήλ για ηλεκτρική διασύνδεση εντός του 2025
Προβλήματα και πάλι με το λογισμικό του ΓεΣΥ-Ταλαιπωρία για παρόχους και ασθενείς
Κλείνουν τμήματα των αυτοκινητοδρόμων λόγω ολονύκτιων εργασιών
Η Κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης στη Γάζα
Συνελήφθησαν 21 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Προχωρούν οι διαδικασίες για επαναπατρισμό τους
Αντίστροφη μέτρηση στο Βατικανό για την εκλογή του νέου Πάπα-Τα φαβορί οι προβλέψεις των στοιχηματικών
Ο Τραμπ ανοίγει ξανά τη φυλακή του Αλκατράζ-Θα οδηγούνται εκεί οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες
Στο νοσοκομείο 51χρονος μετά από τροχαίο-Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ