Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 29χρονη για το θανατηφόρο με θύμα τον Αιμίλιο

Παραδέχθηκε ενοχή σε μια από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, η 29χρονη κατηγορούμενη για το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου στη Δευτερά, με θύμα τον 40χρονο Αιμίλιο Χαραλάμπους.

Το πρωί, η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου απάντησε παραδοχή στην κατηγορία της αμελούς οδήγησης που αντιμετώπιζε και πλέον η υπόθεση ορίστηκε τον ερχόμενο Δεκέμβριο για να απαντήσει στις υπόλοιπες πέντε κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
 
Στην αίθουσα του Δικαστηρίου, βρίσκονταν τόσο συγγενείς και φίλοι του άτυχου Αιμίλιου, όσο και συγγενείς της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το θανατηφόρο συνέβη γύρω στις 7.40 το βράδυ της 30 Δεκεμβρίου 2017, όταν η τότε 28χρονη κοπέλα, με συνεπιβάτες το σύζυγο και το δυόμιση ετών παιδάκι τους, ξεκίνησε το όχημα της που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή στη Δευτερά, για να αναχωρήσει.

Αποτέλεσμα, ήταν να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος Αιμίλιος. Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Μετά το τροχαίο η οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Ο άτυχος Αιμίλιος, εργαζόταν σε ταχυφαγείο (ήταν η δεύτερη του εργασία για να μην λείψει τίποτα στην οικογένεια του) την ώρα του μοιραίου, ωστόσο τα όνειρα τόσο του έσβησαν νωρίς. Ο άτυχος Αιμίλιος άφησε πίσω του σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προβλήματα και πάλι με το λογισμικό του ΓεΣΥ-Ταλαιπωρία για παρόχους και ασθενείς
Κλειστά τμήματα των αυτοκινητοδρόμων λόγω ολονύκτιων εργασιών
Η Κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης στη Γάζα
Τα αίτια πίσω από τη διαρροή υγραερίου στην Έγκωμη-«Υποχώρησε το έδαφος και έπεσαν οι κύλινδροι»
Συνελήφθησαν 21 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Προχωρούν οι διαδικασίες για επαναπατρισμό τους
Αντίστροφη μέτρηση στο Βατικανό για την εκλογή του νέου Πάπα-Τα φαβορί οι προβλέψεις των στοιχηματικών
Ο Τραμπ ανοίγει ξανά τη φυλακή του Αλκατράζ-Θα οδηγούνται εκεί οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες
Στο νοσοκομείο 51χρονος μετά από τροχαίο-Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Διιστάμενες απόψεις εκπαιδευτικών για την κατάργηση καταλόγου διοριστέων-Ανάγκη για αλλαγή νομοθεσίας
Στα βαθιά οι εργασίες της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Η ώρα των απαντήσεων από ΤΟΜ στα πυρά προηγούμενων μαρτύρων