Σε απευθείας δίκη ο Σάκκος για το θάνατο του 18χρονου Ιωάννη στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ιωάννη Ασσίηκη, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου 2018, μετά από ανακοπή καρδιάς λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, παραπέμφθηκε το πρωί ο 40χρονος Χαράλαμπος Σάκκος, ο οποίος είχε εκδοθεί στις αρχές του μήνα στην Κύπρο από την Ολλανδία, όπου κρυβόταν μετά τη διάπραξη των αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση μέχρι νεοτέρας ο Σάκκος για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ιωάννη


Το πρωί, ήταν ορισμένη η ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου, για το κατά πόσον ο Σάκκος θα παραπεμφθεί σε δίκη, μετά την ένσταση που έφερε ο δικηγόρος του την περασμένη Παρασκευή, στο αίτημα της Αστυνομίας.
 
Όπως ανακοίνωσε το Δικαστήριο, που συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο 40χρονος, η δίκη θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Ο 40χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Τραχώνι, από την οποία ο άτυχος 18χρονος προμηθεύτηκε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου 2018 και εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε στις 17 Οκτωβρίου από τις ολλανδικές αρχές.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας, κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αμελείς και επικίνδυνες πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί, ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η δίκη 40χρονου Σύρου και 26χρονου Αιγύπτιου, με τον τελευταίο να έχει αναγνωριστεί ως το άτομο που πούλησε στον 18χρονο τα ναρκωτικά στην καφετέρια, που διαχειριζόταν ο 40χρονος Σύρος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών στο υποστατικό, λίγες μέρες νωρίτερα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία