Απόπειρα κυβερνοεπίθεσης κατά του βρετανικού Εργατικού Κόμματος

Το Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία ανακοίνωσε ότι οι ψηφιακές του πλατφόρμες υπέστησαν μία «σύνθετη και μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση».
 
Εκπρόσωπος του κόμματος είπε, ωστόσο, ότι η επίθεση «απέτυχε» λόγω των ισχυρών συστημάτων ασφαλείας. Δήλωσε δε βέβαιη πως δεν παραβιάστηκαν αρχεία δεδομένων.
 
Η εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας ότι κάποιες από τις προεκλογικές δραστηριότητες στο διαδίκτυο προσωρινά επιβραδύνθηκαν, αλλά έχουν αποκατασταθεί πλήρως.
 
Σύμφωνα με ειδικούς, η επίθεση συνίστατο στο «βομβαρδισμό» των ιστοσελίδων του  Εργατικού Κόμματος με υπερβολική κίνηση ώστε να καταρρεύσουν.
 
Η επίθεση έχει καταγγελθεί στο Εθνικό Κέντρο κατά των Κυβερνοεπιθέσεων.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Bloomberg: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν το Σαββατοκύριακο
WSJ: Ο Τραμπ ενέκρινε σχέδιο επίθεσης κατά του Ιράν, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα την τελική εντολή
Στις φλόγες δύο οχήματα σε Στρόβολο και Λεμεσό-Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στη μια υπόθεση
LIVE: Νέο πυραυλικό μπαράζ από το Ιράν στο Ισραήλ-Χτυπήθηκε νοσοκομείο στη Μπερ Σεβά
Χειροπέδες σε 23χρονο μετά από επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς-Θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ
Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Η προθεσμία έληξε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τα buggies-«Αν δεν βρουν λύση θα προχωρήσουμε νομοθετικά»
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Το χαμένο μέτρο της κριτικής και η διαπόμπευση μέσω διαρροών της Αστυνομίας που κατέληξε σε ανθρωποφαγία
Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»