Δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του για να ζήσει με την ερωμένη του
18:23 - 10 Νοεμβρίου 2019

Οι αστυνομικοί έχουν θέσει υπό κράτηση τον Πάτρικ Φρέιζι. Η 29χρονη αραβωνιαστικιά του εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο Φρέιζι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της.
Η κατάθεση της ερωμένης του συγκλόνισε το δικαστήριο και τον… «έκαψε». Δεν ήθελε εκείνη να αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η Κρίσταλ κατέθεσε ότι ο Πάτρικ σκότωσε την Κέλσι μέσα στο σπίτι της με ένα ρόπαλο του μπέιζ μπολ. Αφού σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε τη βοήθεια της ερωμένης του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της.
Σύμφωνα με την εισαγγελία ο Πάτρικ προσπάθησε να πείσει την Κρίσταλ να σκοτώσει την Κέλσι τρεις φορές, αλλά η εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει. Μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα, αν και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.
Η Κρίσταλ Λη πήγε με τον Φρέηζι μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο ράντσο του δεύτερου. Το έβαλαν σε ένα σάκο πήραν βενζίνη και το έκαψαν. Ένα δόντι όμως που βρέθηκε στο ράντσο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ερωμένης και φέρνει πιο κοντά την καταδίκη του για το αποτρόπαιο έγκλημα.
Πηγή: news247