Οι αλήθειες του Σωφρόνη και η μεγάλη ανάγκη στον Απόλλωνα

O απόηχος της χθεσινής (31/10) συνέντευξης Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή στο Κολόσσι καλά κρατεί. Ο τεχνικός του Απόλλωνα επέλεξε να τοποθετηθεί για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Λεμεσού και να ζητήσει την στήριξη όλων, για να επανέλθει ο Απόλλωνας σε πρωταγωνιστική πορεία.

Ο Κύπριος τεχνικός επανέλαβε για άλλη μια φορά την πίστη του για την ποιότητα και τις ικανότητες του υπάρχοντος ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας, λέγοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι είναι καλοί παίκτες. Επιπρόσθετα, προανήγγειλε πως στη διοίκηση Νίκου Κίρζη και στο τεχνικό επιτελείο είναι έτοιμοι για διορθωτικές κινήσεις στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, εάν κριθεί απαραίτητο.

Όπως ήταν υποχρεωμένος να κάνει, διέψευσε όλα αυτά που αιωρούνταν στον αέρα από την περασμένη εβδομάδα και έκαναν λόγο για ξύλο στις προπονήσεις και κακές σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του. Σίγουρα, το κλίμα δεν είναι το ιδανικό στην ομάδα της Λεμεσού, όμως όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, για να επανέλθει η κανονικότητα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έντονη αντίδραση Σωφρόνη-Απάντησε για ψεύτικο προφίλ και ξύλο στα αποδυτήρια

Η κανονικότητα θα έρθει πίσω μόνο με νίκες και κερδισμένους βαθμούς και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ θεωρείται πολύ κρίσιμο και καθοριστικό. Η επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των κυανολεύκων της Λεμεσού ευχαρίστησε τον Πέτρο Κονναφή, αλλά έστειλε κάποια υπονοούμενα για τη δουλειά που έγινε στις μεταγραφές. Πλέον, είναι θέμα του Νίκου Κίρζη και του Σωφρόνη Αυγουστή, να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πλέον σημαντικό είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή νιώθει σιγουριά για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας του και ο ίδιος θα το παλέψει μέχρι τέλους, για να φέρει τον Απόλλωνα, εκεί που του αρμόζει…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν