Η μπηχτή του Κίκη προς τους αρμόδιους και «η Ομόνοια που δεν είναι ομαδούλα»

Τα όσα ακούστηκαν μετά τα παιχνίδια του Κυπέλλου στο κύπελλο σχολίασε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104, ενώ παράλληλα τόνισε πως η Ομόνοια είναι από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.
 
«Όλα τα παιχνίδια για τον Εθνικό, είναι δύσκολα. Σίγουρα παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος στο πρωτάθλημα. Είδα το παιχνίδι με την Ανόρθωση και μου άρεσε πάρα πολύ. Η Ομόνοια δεν είναι ομαδούλα, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και το έδειξε με την απόδοση που είχε στο γήπεδο. Έχουμε όμως την ομάδα να την ανταγωνιστούμε», ανέφερε ο Κίκης Φιλίππου για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η μεγάλη απουσία του Εγκωμίτη για τον αγώνα με την Ομόνοια

«Φέτος έχουμε διπλασιάσει τον κόσμο μας. Φέτος ήρθαν στο σωματείο να βγάλουν κάρτα φιλάθλου, άτομα που στο παρελθόν δεν ασχολούνταν και δεν ξαναήρθαν γήπεδο. Τώρα άρχισε να τους κεντρίζει το ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, για τους φίλους της ομάδας.
 
«Είναι κάποια πράγματα, τα οποία τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας το στοίχημα δεν μπορείς να πεις κάτι, ο καθένας ότι θέλει λέει. Η Λίβερπουλ με την Άρσεναλ ήρθε 5-5, η Λίβερπουλ δεν έβαλε μικρούς. Προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε κάποιους μικρούς. Ενοχλήθηκα και ενοχλούμαι, αφού είχε μια φωτογραφία με το φροντιστή του Εθνικού, και του έγραψαν λεζάντα τι κάνει τώρα με το τηλέφωνο την ώρα του παιχνιδιού (γέλια). Μεγάλο παράδειγμα αυτό με Λίβερπουλ που ήρθε 5-5, αν ήταν στην Κύπρο εμείς τι θα λέγαμε; Αν κάποιος θέλει να πάρει πολύ σοβαρά αυτό το πράγμα, φτάνει να υπάρχει θέληση και μπορεί να το διορθώσει, όσοι είναι κοντά στο ποδόσφαιρο και γνωρίζουν», κατέληξε ο Κίκης Φιλίππου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση