Κέρδισε με ανατροπή η πετοσφαιρική Ανόρθωση

Η Ανόρθωση κέρδισε με ανατροπή στο «Θεμιστόκλειο» την ΑΕ Καραβά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας και φιγουράρει στην τετράδα. Η «Κυρία» συνάντησε δυσκολίες στο προσφυγικό ντέρμπι απέναντι στην σε άλλο ένα αγώνα πολύ καλή ομάδα της ΑΕ Καραβά που προηγήθηκε. Η ΑΕ Καραβά δέχθηκε τρεις ήττες αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους τους αγώνες.

Εντυπωσιακά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Καραβά και διατηρούσε διαφορά ασφαλείας 06-12. Η Ανόρθωση δεν είχε λύσεις και η ΑΕ Καραβά  είχε τα ηνία 14-22. Η «Κυρία» ‘έκανε ένα μικρό σερί και μείωσε 18-23, αλλά η πολύ καλή ΑΕΚ επιβλήθηκε σε 30’ 18-25 και προηγήθηκε 0-1 μέσα στο «Θεμιστόκλειο».

Η ΑΕ Καραβά συνέχισε από εκεί που έμεινε στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 05-07. Ο αγώνας απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει 11-11 και προηγήθηκε 20-16 σε κρίσιμο σημείο για να επιβληθεί με 25-18 σε 28’ και να ισοφαρίσει 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο σετ, οι «κυανόλευκοι» μετά από ένα αμφίρροπο σετ  κέρδισαν με 25-20 σε 29’ και ανέτρεψαν τα δεδομένα προηγούμενοι με 2-1 σετ.

Καμιά εκ των δυο ομάδων δεν μπορούσε να ξεφύγει στο τέταρτο σετ. Ο αγώνας ήταν στην απόλυτη ισορροπία και όλα έδειχναν ότι θα κρίνετο στις λεπτομέρειες. Οι αλλαγές του Κ. Χριστοφιδέλη ο οποίος ανακάτεψε την τράπουλα βοήθησαν την «Κυρία» να πάρει τα πάνω της και να προηγηθεί 16-13. Η Ανόρθωση στη συνέχεια κατάφερε να κυριαρχήσει κέρδισε με 25 -17 σε 26’ και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Romanuti, Torres, Haapakoski, Strugarevic, Σαββίδης, Χριστοφόρου – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Δημητρίου.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (MOLCHANOV): Kaminski, Φιλοκράτους, Χριστοφή, Ramma, Rodolpho, Παναγιωτίδης – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Μιχαήλ.

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση