powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στο χορό των συλλήψεων και τέταρτος ΑΠΟΕΛίστας για την επίθεση κατά των αστυνομικών

Σε νέα σύλληψη για το επεισόδιο ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛίστες και αστυνομικούς, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, έξω από το σύνδεσμο φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, προχώρησαν οι Αρχές.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση.
 
Για το επεισόδιο τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα. Ένας 26χρονος, ένας 29χρονος και ένας 18χρονος.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, δύο πρόσωπα, αστυνομικοί στο επάγγελμα, που επέβαιναν οχήματος στις 14:20 το μεσημέρι του Σαββάτου, βρίσκονταν καθ' οδόν για να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου στην Πάφο, όταν σταμάτησαν στα φώτα τροχαίας που βρίσκεται έξω από το Οίκημα Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, δέχτηκαν επίθεση από 15 με 20 άτομα, που φορούσαν φανέλες χρώματος πορτοκαλί.
 
Οι φίλαθλοι φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν του οχήματος και να τους περικύκλωσαν.
 
Τα δύο πρόσωπα εξήλθαν του οχήματος τους και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, ωστόσο οι φίλαθλοι αντί αυτού φέρονται να τους εξύβρισαν και να συνέχισαν κλωτσώντας το όχημα των παραπονούμενων, προκαλώντας διάφορες υλικές ζημιές.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία αφαίρεσαν από τον έναν εκ των παραπονουμένων τη φανέλα του και απέσπασα από το όχημα  το πορτοφόλι του.
 
Οι εξετάσεις για το επεισόδιο συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
;