Στο χορό των συλλήψεων και τέταρτος ΑΠΟΕΛίστας για την επίθεση κατά των αστυνομικών

Σε νέα σύλληψη για το επεισόδιο ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛίστες και αστυνομικούς, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, έξω από το σύνδεσμο φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, προχώρησαν οι Αρχές.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση.
 
Για το επεισόδιο τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα. Ένας 26χρονος, ένας 29χρονος και ένας 18χρονος.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, δύο πρόσωπα, αστυνομικοί στο επάγγελμα, που επέβαιναν οχήματος στις 14:20 το μεσημέρι του Σαββάτου, βρίσκονταν καθ' οδόν για να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου στην Πάφο, όταν σταμάτησαν στα φώτα τροχαίας που βρίσκεται έξω από το Οίκημα Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, δέχτηκαν επίθεση από 15 με 20 άτομα, που φορούσαν φανέλες χρώματος πορτοκαλί.
 
Οι φίλαθλοι φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν του οχήματος και να τους περικύκλωσαν.
 
Τα δύο πρόσωπα εξήλθαν του οχήματος τους και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, ωστόσο οι φίλαθλοι αντί αυτού φέρονται να τους εξύβρισαν και να συνέχισαν κλωτσώντας το όχημα των παραπονούμενων, προκαλώντας διάφορες υλικές ζημιές.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία αφαίρεσαν από τον έναν εκ των παραπονουμένων τη φανέλα του και απέσπασα από το όχημα  το πορτοφόλι του.
 
Οι εξετάσεις για το επεισόδιο συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Προς την ορθή κατεύθυνση θεωρεί τα αποτελέσματα της πολυμερούς ο Πρόεδρος-«Θα κριθούν στην πράξη»
Εξαιρετικά παραγωγική θεωρεί τη συζήτηση ο Γεραπετρίτης-«Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι αναγκαίο στον κόσμο»
Ορίστηκαν τα επόμενα ραντεβού στο Κυπριακό-Είδε πρόοδο ο ΓΓ, αποφασίστηκαν νέα ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή