Έξω φρενών ο Τορναρίτης-Οι αιχμές για τη διαιτησία και η... Μαρουλλού που το Πελένδρι

Απίστευτες καταγγελίες ξεστόμισε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Μετά τα διαιτητικά λάθη στο ματς της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για τις αποφάσεις του Ροβέρτου Κώστα. 
 
Για τις καταγγελίες και τις διαιτητικές αποφάσεις ανέφερε: «Ό,τι εκφράζω το εκφράζω σε γενικό πλαίσιο και όχι σαν Ολυμπιακός Λευκωσίας, έφτασε ο καιρός όλοι οι αρμόδιοι να δούμε πώς θα προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στο σύστημα. Γιατί να πάμε να καταγγείλουμε έναν διαιτητή και να δώσουμε 1500 ευρώ. Όταν πούμε κάτι παραπάνω θα βρεθούμε με 10-20 χιλιάδες ευρώ. Αυτό γίνεται για όλες τις ομάδες. Αυτά τα ανθρώπινα λάθη άρχισαν από την έναρξη της σεζόν και καθορίζουν αποτέλεσμα. Έχω ζητήσει ήδη συνάντηση με την ΚΟΠ. Ποιος διορίζει τους διαιτητές και όλα αυτά; Γιατί δεν τους βάζουν πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Είναι πολύ σοβαρά θέματα που πρέπει να σταματήσει. Αν βολεύει κάποιους αυτή η κατάσταση δεν το γνωρίζω. Αν οι διαιτητές μας χρειάζονται πιο μεγάλους μισθούς να το δούμε το πράγμα».
 
Για τα λάθη που έγιναν με τον Απόλλωνα πρόσθεσε: «Αν αγοράσει μια αγγλική εταιρεία μια ομάδα τι θα γίνει δηλαδή; Όταν παίζω φανταστικό ποδόσφαιρο και σταματά η μπάλα στο χέρι του αντιπάλου και ο άρχοντας του γηπέδου στέκεται δίπλα και δεν κάνει τίποτα τι να πω. Γίνονται και σε άλλα παιχνίδια. Κάποιοι διαιτητές πρέπει να πάνε σπίτι τους, μπαμ και κάτω. Πρέπει να γίνουν αλλαγές με παράγοντες ή από μόνος μου. Τι έκανε ο κύριος Κούμας για τους διαιτητές που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα. Λάθη γίνονται εβδομαδιαία δεν είναι ένα κάθε τόσο. Οι παράγοντες δεν μπορούν να μιλάνε πλέον. Έχει ομάδες που ξέρουν νωρίτερα τους ορισμούς των διαιτητών. Είναι πολλά τα προβλήματα. Ποιος τον έφερε αυτόν που ορίζει τους διαιτητές; Θέλω να παρακολουθείτε αυτούς που κάνουν λάθη και να τους βάζουν ξανά την άλλη εβδομάδα».
 
«Αν δεν με δουν στα σοβαρά ο νοών νοείτο. Πρέπει να απασχολήσει τη σχολή τυφλών το θέμα με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους. Το περιέγραψε και ο κύριος Σκαπούλλης τις αμφισβητούμενς φάσεις. Πρέπει να φύγουν πέντε διαιτητές από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τις αλλαγές στο ποδόσφαιρό μας. Μάλλον η Μαρουλλού που το Πελέντρι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)