Αύριο εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Συγκεκριμένες διευθετήσεις θα υπάρξουν το επόμενο διήμερο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τον κόμβο Σκαρίνου, λόγω εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το Τμήμα Δημοσιών Έργων, από η ώρα 19:00 της Τρίτης 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον κόμβο Σκαρίνου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα γίνουν συγκεκριμένες διευθετήσεις, όπως το κλείσιμο και των δυο λωρίδων με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, για απόσταση 3χλμ, ενώ η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
 
Επιπρόσθετα, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Σκαρίνου θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του κόμβου Χοιροκοιτίας.
 
Τέλος, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Σκαρίνου προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για πενταετή παράταση της άρσης του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την Κύπρο του 1974 μέσα από τη λογοτεχνία
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Η επίδραση του 1974 στην κυπριακή και την ελλαδική λογοτεχνία
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα