ΒΙΝΤΕΟ: Η πορωτική ομιλία του τεχνικού της Σάλτσμπουργκ

Ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Σάλτσμπουργκ, στο οποίο ο Τζέσι Μαρς προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες του για να κάνουν την επαναφορά στο ματς με την Λίβερπουλ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η Σάλτσμπουργκ αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να βάλει δύσκολα στους «ρεντς», οι οποίοι ίδρωσαν για να πάρουν την νίκη.

Ο τεχνικός των Αυστριακών Τζέσι Μαρς, ο οποίος πανηγύρισε με την ψυχή του την ισοφάριση της ομάδας του σε 3-3 είχε πορωτική ομιλία προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια. «Πόσα φάουλ έχουμε κάνει, ξέρετε; Δεν είναι φιλικό! Είναι ματς για το Champions League! Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη δύναμη και να ξαναμπούμε στο ματς. Πρέπει να είστε αμείλικτοι απέναντι από τον Φαν Ντάικ! Παίζουμε με υπερβολικό σεβασμό! Πρέπει να μας αισθανθεί ο αντίπαλος παιδιά. Γι' αυτό τον γαμ#$% λόγο έχουμε έρθει εδώ. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήρθαμε για να παίξουμε! Ας ανεβάσουμε την γαμ#@% μας επιθυμία για κάτι καλό, ας παλέψουμε περισσότερο! Πιστέψτε στους εαυτούς σας και δείξτε δύναμη. Αυτό είναι όλο! Δεν είναι τόσο επικίνδυνοι στα στημένα. Έχουμε περισσότερα να δώσουμε στο ματς»ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ντρίμπλα του Χι- Τσαν στον Φαν Ντάικ, στην φάση του πρώτου γκολ, τονίζοντας στους παίκτες του ότι αυτό μπορούσε να συμβεί ξανά στον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ευρώπης.

 



 

 

Δειτε Επισης

Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»
Αυτές είναι οι αυστηρές ποινές για τη χρήση λάστιχου-«Ο καθένας μας πρέπει πλέον να αλλάξει κουλτούρα»
Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος