Έπεσε ο πέλεκυς στον 23χρονο που έστηνε καρτέρι και έκοβε τα μαλλιά γυναικών

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε, ο 23χρονος που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο και ο οποίος για δύο χρόνια έστηνε καρτέρι σε γυναίκες στον πεζόδρομο του Πρωταρά και τους έκοβε τα μαλλιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Nεαρός έστηνε καρτέρι και έκοβε τα μαλλιά γυναικών-Έκανε συλλογή πλεξούδων

Ο ύποπτος είχε εντοπιστεί από Παρατηρητή της Γειτονιάς στις 14 Ιουλίου, να περιφέρεται ύποπτα στην ευρύτερη περιοχή του Πρωταρά.
 
Αφού ο Παρατηρητής ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της δύναμης, έσπευσαν στο σημείο, όπου σε σωματική έρευνα που έκαναν στον 23χρονο, βρήκαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, ο 23χρονος θεωρήθηκε ως το πρόσωπο που αναζητείτο από την Αστυνομία σε σχέση με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον δέκα γυναικών και αποκοπής μέρους των μαλλιών τους με τη χρήση ψαλιδιού ή μαχαιριού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.
 
Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες / πλεξούδες μαλλιών, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατά της επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά.
 
Ακολούθως, ο ύποπτος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ισχυρίστηκε στα μέλη της Αστυνομίας, ότι έκοβε τα μαλλιά των γυναικών για να τα στείλει σε ιδρύματα στη χώρα του, την Αίγυπτο, όπου νοσηλεύονται παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.
 
Όπως εξήγησε, μετέβαινε στον πεζόδρομο του Πρωταρά με το ποδήλατο του και κρυβόταν σε απόμερα μέρη. Μόλις αντιλαμβανόταν κάποια τουρίστρια να κινείται μόνη της, της επιτίθετο και αφού της έκοβε τα μαλλιά, επέστρεφε στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Παραδέχθηκε τον λόγο που έκοβε πλεξούδες μαλλιών γυναικών ο 23χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 23χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών, δύο δηλαδή για κάθε κοτσίδα που έκοψε στα δύο χρόνια δράσης του.

Δειτε Επισης

«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»
Αυτές είναι οι αυστηρές ποινές για τη χρήση λάστιχου-«Ο καθένας μας πρέπει πλέον να αλλάξει κουλτούρα»
Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία