Απέχουν για δύο ώρες από τα καθήκοντά τους οι συντεχνίες της ΑΗΚ

Σε δίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας κατέρχονται σήμερα από τις 07:30 μέχρι τις 09:30 το πρωί οι Συντεχνίες της ΑΗΚ με σκοπό την ευαισθητοποίηση του ΔΣ του Οργανισμού και των αρμόδιων Υπουργείων για επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.
 
Οι συντεχνίες σε ανακοίνωση τους, αναφέρουν ότι «δυστυχώς τα όσα οι εργαζόμενοι δημιούργησαν, λειτουργώντας αλληλέγγυα για να τους παρέχεται ένα ελάχιστο δίκτυ προστασία κατά της οικονομικής δυσχέρειας, όπως το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Υπαλλήλων ΑΗΚ και το Ταμείο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, σκόπιμα και συστηματικά αποδομούνται, καθώς επίσης μισθοί και ωφελήματα που κερδήθηκαν με αγώνες δεκαετιών εξανεμίστηκαν με επίκληση την οικονομική κρίση με κύριο εκφραστή και πρωταγωνιστή της εν λόγω πολιτικής το Υπουργείο Οικονομικών στο οποίο προσκρούει η όποια προσπάθεια και πρωτοβουλία για επίλυση οποιωνδήποτε θεμάτων συμπεριλαμβανομένων και των εργασιακών».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Κύπρος-Δεν συμμορφώθηκε σε σειρά υποχρεώσεων για ενωσιακό δίκαιο
LIVE: Ώρα αποφάσεων για το Κυπριακό-Με χαμηλές προσδοκίες η διευρυμένη συνάντηση
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο... Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία σκηνοθέτρια Ιρένα Ιωαννίδου
Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα
Συζήτησαν για μετακίνηση οπαδών Αρναούτης και Λοϊζίδης-Συστήνεται κοινή Επιτροπή
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελίες Φαίδωνα για άθλιες συνθήκες διαμονής μεταναστών-Πώς απαντά το Υφ. Πρόνοιας
Μήνυμα Ούρσουλας πριν την Ολομέλεια της πολυμερούς-«Η ΕΕ έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει»
Ξεπέρασαν τις 2.000 οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 2017-Πάνω από 900 την τελευταία τριετία