Η ντροπή που ένιωσαν οι παίκτες της Ομόνοιας με Ολυμπιακό (vid)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας Τιάγκο Φερέιρα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (02/11) με τον Εθνικό, το κλειδί για τη νίκη στο Δασάκι και την παρουσία της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.
 
Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ένιωσαν ντροπή για την απόδοση στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό.
 
Αναλυτικά:
 
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Εθνικός έκανε μια πολύ καλή αρχή στη σεζόν, αλλά πρέπει να πάμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε σε όλους πως παίζαμε, όταν άρχισε η σεζόν. Αν αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για μας. Πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο, κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για μας. Πιστεύω πως το κλειδί είναι να αποδώσουμε όπως στην αρχικά στάδια της σεζόν, αρχίσαμε τη σεζόν πολύ καλά και πρέπει να το δείξουμε ξανά αυτό. Έτσι, τα παιχνίδια θα γίνουν πιο εύκολα για μας. Παίζαμε πολύ καλά, ήμασταν πολύ δυνατοί στις αντεπιθέσεις και πρέπει να το δείξουμε και αυτό κόντρα στον Εθνικό».
 
Για το αν υπάρχει πίεση στην Ομόνοια: «Υπάρχει πίεση στην ομάδα, καθώς όλοι περίμεναν να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ήρθαμε ισόπαλοι εντός. Όταν παίζουμε στο ΓΣΠ, όλοι θέλουν να κερδίζουμε. Το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κακό για μας, διότι οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».
 
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού παίξαμε πολύ ασφαλές, δεν πιέσαμε και νομίζαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα το παιχνίδι. Γι’ αυτό και οι παίκτες ένιωσαν ντροπή και θύμωσαν που δεν έπαιξαν καλά. Τώρα έχουμε άλλη μία ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο μας ότι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά στην Ομόνοια».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ναι, το είδαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ότι οι φίλαθλοι μας δεν είναι ευχαριστημένοι όταν δεν θα παίζουμε καλά. Αν παίξεις καλά, τότε ο κόσμος μας θα είναι χαρούμενος και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Και θέλω να τους πω να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς, γιατί όταν οι φίλαθλοι παίζουν μαζί μας, τότε μας βοηθούν πολύ. Γι΄αυτό πρέπει να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του, πιο κάτω:
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν