Αποκάλεσε κλόουν τον CEO της Ντόρτμουντ ο Ομπαμεγιάνγκ

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όταν ενημερώθηκε για τα σχόλια του εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιοακίμ Βάτσκε, ο οποίος τον στοχοποίησε για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ! «Μη μιλάς εσύ για λεφτά, είσαι ο πρώτος που τα παίρνεις» έγραψε ο Γκαμπονέζος!
 
Ο Βάτσεκ, μιλώντας στην Suddeutsche Zeitung αναφορικά με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο και τον... χαμό που γίνεται γύρω απ' το όνομά του.

Ωστόσο, δεν συγκράτησε τις σκέψεις του και σχολίασε: «Ορισμένοι παίκτες φεύγουν για ομάδες επειδή βρίσκουν καλά λεφτά ακόμα κι αν δεν παίζουν στο Champions League.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πήγε στην Άρσεναλ και σίγουρα θα χαίρεται κάθε φορά που θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά θα στεναχωριέται όταν μεσοβδόμαδα θα βλέπει το Champions League από την τηλεόραση».

O νυν επιθετικός της Άρσεναλ που μάλιστα κάνει τρομερά πράγματα στο Λονδίνο, έγραψε στο twitter: «Καλύτερα για σένα να μη μιλήσω για τον πραγματικό λόγο που έφυγα από τη Ντόρτμουντ κ.Βάτσκε. Είσαι ένας κλόουν... Ακόμα θυμάμαι που έλεγες ότι δεν θα πουλήσεις τον Ουσμάν Ντεμπελέ και μόλις είδες τα 100 εκατομμύρια ήσουν ο πρώτος που ήθελε να τα πάρει... Μη μιλάς εσύ για χρήματα σε παρακαλώ! Άσε με ήσυχο»!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα
Χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από καταγγελία για άσεμνη επίθεση
Μπορεί να καταρρεύσει το «μισητό» καθεστώς του Ιράν; Εξέγερση, ανατροπή ή εμφύλιος στην Τεχεράνη
Γιατί ο Τραμπ θέλει να μείνει έξω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Καθοριστική Απόφαση Εφετείου για τα Κουρέματα: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει Κατεύθυνση στη Δικαστική Πρακτική