Στους «Ανεξάρτητους» η ανεξάρτητη Άννα Θεολόγου

Τα επόμενα πολιτικά της βήματα θα ανακοινώσει αύριο, στις 11:00 το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει, η ανεξάρτητη βουλευτής Αμμοχώστου Άννα Θεολόγου.
 
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Θεολόγου εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών. Τον Φεβρουάριο του 2018, ωστόσο, διαχώρισε τη θέση της από το Κίνημα, καθώς διαφώνησε με την απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, θεωρώντας ότι η Συμμαχία Πολιτών έπρεπε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά. Έκτοτε η κ. Θεολόγου κάθεται ως ανεξάρτητη στα έδρανα της Βουλής.
 
Η… ανεξαρτησία φαίνεται να είναι και  η νέα της ταυτότητα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί η συμπόρευσή της με ένα νέο κίνημα, τους «Ανεξάρτητους», που έκανε την εμφάνισή του στο Facebook τις τελευταίες ημέρες. Από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν στη σελίδα του Facebook προκύπτει ένας προσανατολισμός με έμφαση σε οικονομικά ζητήματα.
 
Στο πλευρό της κ. Θεολόγου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Αυγουστίνου Χριστινάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του Κινήματος Οικολόγων.
 
 

Δειτε Επισης

Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Συνάντηση με τον Φινλανδό ομόλογό του πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Άριστες οι διμερής σχέσεις
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν