Νίκη στρατηγικής για τον Χάμιλτον στο Μεξικό

Ο Λιούις Χάμιλτον με όπλο την στρατηγική της Mercedes έφτασε στην νίκη στο GP του Μεξικού, όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο.

Τη δέκατη νίκη της σεζόν πήρε ο Λιούις Χάμιλτον στο GP του Μεξικού. Ο Βρετανός, εκμεταλλευόμενος την στρατηγική της Mercedes, αλλά και την εξαιρετική διαχείριση που έκανε στα ελαστικά του κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία.

Βέβαια, ο Βρετανός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα αφού ο Μπότας τερμάτισε στην τρίτη.

Δεύτερος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ ο Λεκλέρκ λόγω του καταστραφικού δεύτερου πιτ στοπ του έμεινε στην τέταρτη θέση. Στο 5-6 βρέθηκαν οι Red Bull με τον Άλμπον να είναι πέμπτος και τον Φερστάπεν έκτος.

Ο αγώνας του Ολλανδού θα μπορούσε να είχε καταστραφεί, έπεσε στην τελευταία θέση, αλλά κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να βρεθεί έκτος.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα