Κουκουλοφόροι λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό-Και ανήλικη στο κόλπο

Τρομακτικές στιγμές, έζησε υπάλληλος ταχυφαγείου στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια παράδοσης ντελίβερι χθες βράδυ στη Γερμασόγεια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.20 χθες βράδυ, ο υπάλληλος μετέβη σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξη του στο σημείο, μια κοπέλα ηλικίας 15-17 ετών, τον φώναξε να πάει κοντά της. Μόλις ο 28χρονος υπάλληλος την πλησίασε, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατώντας σιδηρολοστό, τον πλησίασε από πίσω και του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που μέσα υπήρχαν χρήματα.

Ο 28χρονος του παρέδωσε το τσαντάκι ενώ ταυτόχρονα άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πήρε από τη μοτοσικλέτα του 28χρονου φαγητό που υπήρχε εντός ειδικά διαμορφωμένου κιβωτίου. Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, στο σημείο υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, το οποίο όμως δεν τον πλησίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του παραπονούμενου, στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσό των €200 που αποτελούσε προϊόν είσπραξης από παραγγελίες ενώ το φαγητό που πήραν οι άγνωστοι ήταν αξίας €35 περίπου.

Αμέσως μετά τα πιο πάνω τέσσερα πρόσωπα εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ο 55χρονος για την απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη
Πρόεδρος για πενταμερή: Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη λύση του Κυπριακού»
«Ο Μακάριος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επίδοξους δολοφόνους του, κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν έμαθε για την εισβολή»
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»