Σκόνταψε στην Πάφο το ξέφρενο τρενάκι του Εθνικού

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Πάφος FC και Εθνικός, αφού έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο παιχνίδι που άνοιξε τη δεύτερη μέρα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta.

Μετά την ισοπαλία στο σημερινό (26/10) παιχνίδι, η ομάδα του Εθνικού έχει μαζέψει 11 βαθμούς και η παφιακή ομάδα βρίσκεται στους 8.

Το προφίλ του αγώνα:

Χωρίς πολλές φάσεις και με αργό τέμπο κύλησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Πάφο, με την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς να επιτίθεται και τους φιλοξενούμενους να έχουν ως πρώτο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να  απείλησαν μόλις σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη στο 11΄ με τον δραστήριο Βα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκατίνοφ και η δεύτερη στο 23΄, όταν ο κίπερ του Εθνικού απέκρουσε την κεφαλιά του Ράσιτς.

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή τους στην αντίπαλη εστία.

Μετά από ατομική ενέργεια του Κονέ, ο Λαφράνς τον ανέτρεψε εντός περιοχής με τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή να υποδεικνύει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουντόμπιακ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρούντκο. 

Το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις ενώ κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά την ισοφάριση με τον Ράσιτς στο 81'. Ο Καμπράλ πέρασε κάθετα στον Νέμετς, εκείνος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Ράσιτς με κεφαλιά νίκησε τον Μπογκαντίνοφ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Ρούντκο, Σιρόκ (60′ Καμπράλ), Πανός (68′ Λουλίνια), Λαφράνς, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Γουίλιαμς, Μπεσάρα, Ράσιτς, Βα, Νέμετς.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (90’+5 Ιωάννου), Μαρκόσκι, Γκολομπάρτ, Ευσταθίου, Κουντόμπιακ (86′ Παπαγεωργίου), Λαμπάν, Μιγκελίτο, Κονέ, Ντενίλσον, Κοστόφσκι.

Σκόρερ: 81′ Ράσιτς / 55′ Κουντόμπιακ

Κίτρινες: Πανός, Γουίλιαμς / Γκολομπάρτ, Μαρκόσκι

Δειτε Επισης

Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου