Απίστευτη ταχύτητα: Κινέζα σπάει ρεκόρ στην αναρρίχηση (vid)

Η Άριες Σουσάντι Ραχάγιου δεν έχει τυχαία το παρατσούκλι Spiderwoman. Το απέδειξε καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στην αναρρίχηση ταχύτητας.
 
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο αναρρίχησης που έγινε στην Κίνα, η αθλήτρια από την Ινδονησία σκαρφάλωσε τα 15 μ. Μέσα σε 6.995 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ. Η αναρρίχηση είναι ένα από τα νέα αθλήματα που μπήκαν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2020 στο Τόκιο.
 
Η Ραχάγιου δεν είναι κάποια τυχαία. Η 24χρονη ήταν η μόνη αθλήτρια της Ινδονησίας στη λίστα του Forbes για τους «30 κορυφαίους κάτω των 30 ετών», για την Ασία. Θεωρείται ένα από τα φαβορί για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, σύμφωνα με τον Guardian.
 
Πηγή: Guardian

Δειτε Επισης

Η Ολλανδία καλεί τους πολίτες να έχουν μετρητά στο σπίτι, σε περίπτωση που καταρρεύσουν τα συστήματα
Εκνευρισμένοι στα κατεχόμενα για την επικείμενη ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σέγκεν
Έρευνα επιβεβαιώνει την ύπαρξη έξι εν ζωή απογόνων του Λεονάρντο ντα Βίντσι
Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Υπογράφηκε η συμφωνία ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού για 138 διαμερίσματα «Προσιτής Στέγης»
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών για την συζήτηση για ΜΚΟ-«Ντροπή σας, έλεος κάθε φορά... Δική σας ντροπή»
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ
Στην αντεπίθεση η Μιχαηλίδου για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Φυσικά και σπάζουν κατεστημένα»
Άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται για την επίθεση στο Fan Club της Ομόνοιας (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά πυρά στη διάρκεια επίσκεψης ξένων διπλωματών στη Δυτική Όχθη