Φουλάρει για τη Νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ

«41.926». Με τον συγκεκριμένο αριθμό θέλησε να προαναγγείλει ο Γιώργος Σαββίδης τον αριθμό των θεατών που θα χωράει η νέα Τούμπα.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως μετά τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός άναψε το «πράσινο φως» για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν μία νέα προσπάθεια με τη βοήθεια αρχιτεκτόνων που θα σχεδιάσουν το νέο γήπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις στα έργα που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα το όραμα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και των χιλιάδων οπαδών του.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο για τα επόμενα τρία χρόνια, πληρώνοντας συνολικά 3 εκατ. ευρώ για το «ενοίκιο» στο ελληνικό Δημόσιο.

Θα υπάρξουν και κάποιες διορθωτικές αλλαγές στο στάδιο, ούτως ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, τις φιλοξενούμενες ομάδες και όλους όσοι θα έχουν δουλειά εκείνο το διάστημα από τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Κάηκαν σπίτια και ξενοδοχείο στη Βάσα Κοιλανίου-Χωρίς ρεύμα και νερό η κοινότητα
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις τεράστιες πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο-Καταστροφές και πολλαπλά μέτωπα
Κολλημένη στο πορτοκαλί η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 44 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
ΒΙΝΤΕΟ: Κατεστραμμένες οικίες στη Μαλλιά-Παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους οι αδηφάγες φλόγες
Συνεχίζει το προκλητικό του αφήγημα ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες»
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο
LIVE: Μαζικές εκκενώσεις μέχρι και στις Πλάτρες-Ασταμάτητη η πύρινη κόλαση στη Λεμεσό