Χειροπέδες σε αστυνομικό, φέρεται να διέρρεε υπηρεσιακές πληροφορίες της ΥΚΑΝ

Χειροπέδες σε αστυνομικό φόρεσαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν και αφορούν ζητήματα διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, την υπόθεση διερευνούσαν οι «Αδιάφθοροι», οι οποίοι μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το μέλος της δύναμης, φέρεται να διέρρεε υπηρεσιακές πληροφορίες της ΥΚΑΝ, ενώ φαίνεται να απέστειλε μήνυμα σε πρόσωπο το οποιο ενημέρωνε ότι θα του γίνει έλεγχος για ναρκωτικά.

Ο 41χρονος αστυνομικός από την Πάφο, τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα υπόθεση εναντίον του.
 
Επίσης, για τη σύλληψη του ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία αναμένεται να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.
 
Με αφορμή αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά, την βούληση της ηγεσίας της Αστυνομίας, για μηδενική ανοχή, όσον αφορά θέματα διαφθοράς, με εμπλεκόμενα μέλη μας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα