Ταπεινωτική παραδοχή ήττας από τους Γερμανούς-Αυτό το ρωσικό τανκ είναι καλύτερο από τα Leopard

Το ρωσικό τανκ T-14 Armata επισκιάζει τα γερμανικά Leopard 2 σε αρκετά χαρακτηριστικά. Αυτό αναφέρει, σε μια παραδοχή «ήττας», η γερμανική DieWelt.

Σύμφωνα με sputniknews.gr, τα T-14 Armata είναι τανκ νέας γενιάς με μηχανή ντίζελ 1.500 hp που σύμφωνα με το «The National Interest» θεωρείται ως το «δυνητικά πιο επικίνδυνο τανκ στον κόσμο».

Η γερμανική εφημερίδα ανέφερε το ρωσικό τανκ σε σχέση με τις κοινές προσπάθειες Γερμανίας και Γαλλίας να αναπτύξουν νέο άρμα μάχης που θα αντικαταστήσει τα Leopard και Leclerc αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η συνεργασία θα μπορούσε να επισκιαστεί από τη διαφωνία σχετικά με τα κανόνια που θα φέρει το νέο τανκ.

Η γερμανική εταιρεία Rheinmetall έχει αναπτύξει όπλο 130 χιλιοστών για την αντικατάσταση του παλιότερο μικρότερης διαμέτρου.

Ομοίως, ο γαλλικός κατασκευαστής Nexter ανακοίνωσε την επιτυχημένη δοκιμή κανονιού διαμέτρου 140 χιλιοστών.

Και οι δύο εταιρείες υποστηρίζουν ότι τα όπλα τους είναι τα πιο κατάλληλα για το από κοινού αναπτυσσόμενο γερμανό-γαλλικό τανκ.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία-Νεκροί οι δυο επιβαίνοντες
Προς εμπορική συμφωνία ΕΕ με ΗΠΑ-Στο 15% οι δασμοί, οι εξαιρέσεις
Τη στρατηγική του για την Τεχνητή Νοημοσύνη παρουσίασε ο Λευκός Οίκος-Στόχος η παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ
Ηλικιωμένη κατηγορείται ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου
Άνοιξε ο δρόμος για την πώληση Eurofighter στην Αγκυρα-Η Τουρκία και η Βρετανία υπέγραψαν συμφωνία
Δεκατετράχρονος βρέθηκε νεκρός από το κρύο σε ηφαίστειο στα 4.700 μέτρα-Το ανατριχιαστικό τελευταίο του μήνυμα
Για μαζικό λιμό στη Γάζα προειδοποιούν ανθρωπιστικές οργανώσεις-Πάνω από 20 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό σε 72 ώρες
Στο 15% οι αμερικανοί δασμοί στα ιαπωνικά αυτοκίνητα έπειτα από συμφωνία
Συζήτηση και ενημέρωση για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Δασμούς 19% στις εισαγωγές από τις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ο Τραμπ