Το τρανταχτό παράδειγμα της Τότεναμ και γιατί δεν πρέπει να... κλείσει τα μάτια ο ΑΠΟΕΛ

Έτοιμος για ν' αναχωρήσει με προορισμό τη Σεβίλλη είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος την Πέμπτη (5/10), αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Αρχικά, στάθηκε στο παράδειγμα της Μπριζ και της Τότεναμ, των οποίων τα αποτελέσματα αποτέλεσαν έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ανεξαρτήτως του τι αποτέλεσμα θα προέκυπτε στην πρώτη αγωνιστική, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η εκτός έδρας αποστολή απέναντι στη Σεβίλλη είναι το πιο ψηλό εμπόδιο. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι η πολυνίκης του θεσμού και πάρα πολύ δύσκολα οποιαδήποτε ομάδα παίρνει αποτέλεσμα εκεί. Όμως θα πάμε και θα το προσπαθήσουμε, ο σκοπός μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε πλήρως προσηλωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Επίσης όταν αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορείς να μην μπεις στον αγώνα χωρίς να είσαι προσηλωμένος. Καλύτερα παραδείγματα από τα χτεσινά αποτελέσματα της Ρεάλ με την Μπριζ και της Τότεναμ με την Μπάγερν δεν μπορούν να μην χρησιμοποιηθούν από όλες τις ομάδες γιατί δείχνουν ότι και η ομάδα μικρή μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και όταν είσαι γίγαντας όπως η Τότεναμ και κλείσεις τα μάτια για δύο δευτερόλεπτα μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά. Οπότε εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, ότι δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε ούτε δευτερόλεπτο αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην πίεση που μπορεί να υπάρχει και έχρισε τη Σεβίλλη ως φαβορί: «Πίεση του αποτελέσματος πάντα πάει στο φαβορί, και σε αυτό τον όμιλο φαβορί είναι η Σεβίλλη. Σαφώς και δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μεγάλη πίεση, αλλά πρέπει να πούμε ότι από τη στιγμή που θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει να βάλουμε πίεση στον εαυτό μας. Όμως όπως με την Ντούντελανζ, είχαμε πολλά να χάσουμε και λίγα να κερδίσουμε, τώρα είναι στον αντίθετο έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε αν πάρουμε αποτέλεσμα από τη Σεβίλλη».

Δειτε Επισης

Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Μαζικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις από την Αστυνομία-Συλλήψεις και καταγγελίες
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»
Ήταν εγγεγραμμένο στη σύζυγο του 78χρονου το φονικό όπλο-Είχε απειλήσει πρόσωπο που σχετίζεται με το θύμα
Κραυγή απόγνωσης από το Δήμαρχο Κάτω Πύργου για την περιοχή-«Κινδυνεύουμε με αφανισμό»
Αποφάσισε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το Υπουργικό
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Μετωπική επίθεση Άλματος στον Πρόεδρο για τη φυλάκιση ανηλίκων-«Φλερτάρει με την ακροδεξιά»
Αρνείται εμπλοκή στην απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη ο 55χρονος-Υποστηρίζει πως ήταν σε γάμο
Το παρασκήνιο της στροφής Τραμπ για αποστολή Patriots στην Ουκρανία-Η συνάντηση και το τηλεφώνημα