Σε απόσταση αναπνοής από Κύπρο και Ελλάδα η Σερβία

Η Σερβία με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού απειλεί πλέον Κύπρο και Ελλάδα για τη μάχη της 15ης θέσης. Οι Σέρβοι με τους 500 βαθμούς που πήραν από τη νίκη του Αστέρα, έφτασαν τους 24.250 και πλησίασαν την Κύπρο και την Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η 15η θέση είναι σημαντικό να κατακτηθεί, καθώς στέλνει τόσο τον πρωταθλητή όσο και τον δευτεραθλητή στο β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, τον τρίτο στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και τον τέταρτο και πέμπτο στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ 2.

Αντίθετα, η 16η θέση δίνει μόνο στον πρωταθλητή το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στέλνει τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ 2, ενώ η πέμπτη ομάδα δεν θα παίξει στην Ευρώπη, ούτε θα υπάρξει καμία ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών